top of page
By Silke Thijssen Photography - Billy.jpg
By Silke Thijssen Photography - win actie-6.jpg
website-1.jpg
website-4.jpg
BySilkeThijssenPhotography-6.jpg
website-3.jpg

Mijn naam is Silke en ik woon in het Gelderse dorpje Beneden-Leeuwen.

Deze keer geen zoet verhaal dat ik als klein kind altijd al met een camera rond liep, het komt eigenlijk door mijn moeder. Die moedigde mij aan om mezelf in te schrijven voor de opleiding fotografie omdat ik zo enthousiast van fotografie werd door het Perfecte Plaatje.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om wijntjes te drinken met vrienden, een festival te pakken, te wandelen of lekker uiteten te gaan. Ook ben ik regelmatig te vinden in mijn moestuin, een heerlijke 50 vierkante meter waar ik mijn ei kwijt kan.

Fotografie is echt mijn passie, ik hou er enorm van om de liefde vast te leggen. De liefde in de vorm van een gezin, koppel, de liefde voor jezelf of vriendschap.

Tijdens een reportage fotografeer ik het hele plaatje, tot in de details, want man, wat hou ik van details fotograferen.

Dat is waarom fotografie mijn grootste liefde is en met deze grote liefde fotografeer ik de mooiste momenten! I know, ik ben een bofkont. 

 

Ik noem mijn fotoreportage ook geen fotoshoots maar reportages. Dit omdat ik écht het moment fotografeer, zonder al te veel geposeer. Door middel van opdrachtjes zorg ik ervoor dat jullie binnen no time, jullie zelf zijn. Dan wordt een fotoshoot geen fotoshoot maar echt een belevenis of een leuke date! 

Wie weet zie ik jou wel binnenkort voor mijn camera verschijnen!

Liefs Silke

By Silke Thijssen Photography - Mezelf-10.jpg

Hi there!

BySilkeThijssen  -4.jpg

1# Ik ben een echte ondernemer. Als ik iets in mijn hoofd heb, moet het nu gebeuren of wil ik het nu hebben.


Facts
About me

bottom of page